Deel via:
Het Aruba van Jean Paul Roels
Het Aruba van Jean-Paul Roels

Tijdens mijn studiereis naar Aruba in 2011 wist ik het meteen, hier wil ik zeker met mijn gezin terug naar toe. De hele sfeer, het klimaat,  de omgeving en de mensen stralen gewoon vakantie uit! Dat deed ik dus 3 jaar later.

Verblijven op Aruba

Ik heb een aantal favoriete hotels op Aruba die ik graag adviseer aan mijn klanten. Dit zijn het Renaissance Aruba, Boardwalk small hotel, Amsterdam Manor en natuurlijk een van de gemoedelijke Divi hotels.

Mijn favoriete bezigheid is heerlijk relaxen op een van de mooie stranden. Met je huurauto kun je dan lekker het eiland verkennen en de mooiste strandjes ontdekken. Tip; neem wel een koelbox met frisse drankjes en wat te snacken mee. Want niet overal zijn er strandbarretjes.

Culinaire hoogtepunten

Uiteraard ga je in eerste instantie naar Aruba voor de heerlijke schone stranden, maar wat ook een bezienswaardigheid is zijn de Amerikanen, met hun bijzondere eetgewoonten kijk je soms je ogen uit. Maar het eiland heeft zoveel te bieden!

Als lekkerbek is Aruba voor mij een waar paradijs. Het eiland heeft meer dan 100 restaurants en biedt voor elk wat wils. Van luxe tot eenvoudig. Zelf vind ik Zeerovers geweldig, gelegen aan de zee met super verse vis geserveerd op een krant en dan lekker met je handen eten. Ook het barbecue restaurant Casibari gelegen bij de gelijknamige rots is een aanrader, hier heerlijke grill gerechten soms met livemuziek!

Over de blogger: Jean-Paul Roels
Jean-Paul Roels is onafhankelijk reisadviseur bij TravelCounsellors. Vanwege zijn enorme passie voor reizen is het bij hem boeken van een vakantie naar Aruba zeker de moeite waard. Het persoonlijke en toegewijde advies van Jean-Paul begint bij de allereerste informatieaanvraag tot na terugkomst van jouw vakantie.