Deel via:
Het Aruba van actrice en model Liza Sips
Het Aruba van Liza Sips

Ik was al twee keer eerder voor werk op Aruba geweest en werd na de eerste keer al op slag verliefd op het One Happy Island. Onlangs ben ik met mijn vriend teruggegaan voor een über-romantische ‘babymoon.’ Onze laatste vakantie samen voor ons eerste kindje geboren wordt. En ik heb er echt enorm van genoten.
 

De sfeer op Aruba is heerlijk en heel uniek. Iedereen is hier enorm gastvrij en aardig en je voelt je direct heel happy en relaxt. Tel daar nog de warme zon, het fijne briesje, de prachtige zee en stranden bij op en mijn vakantie is helemaal compleet. Aruba is voor mij echt op en top genieten.

Het Aruba van actrice en model Liza Sips

Ik ben twee keer voor een grote fashionshoot op Aruba geweest. Eerst voor het glossy magazine Beau Monde en later ook voor high-end lifestyle magazine Jackie. Ik was toen in het bijzijn van mijn vrienden zoals stylist Bastiaan van Schaik en dat was echt een feestje. Dit jaar heb ik eindelijk vakantie met vriendlief op Aruba gevierd en we hebben veel gezwommen en gedoken. Het was zo romantisch om tussen duizenden kleurrijke vissen te zwemmen.

Mijn favoriete hotel op het eiland is het Hyatt Regency hotel waar we laatst voor het eerst verbleven. De kamers zijn prachtig en je ligt aan een van de mooiste stukken van Palm Beach met magisch uitzicht op de zee. Vanuit hier hebben we ook een mooie boottocht gemaakt. Ook heeft het hotel heerlijke restaurants.

Hyatt RegencyZeerovers

Verder kom ik heel graag bij Zeerovers. Gezellig tussen de locals verse vis eten dat zo uit de zee gehaald wordt. Er is gewoon niks beters.

Het nationaal park Arikok vind ik ook heel erg mooi en is echt een bezoek waard. Het is zo ongelofelijk ongerept. En natuurlijk mag je Oranjestad niet missen. Kleurrijk en heel gezellig.

Mijn vakantie op Aruba is me echt super goed bevallen. Ik ben echt helemaal opgeladen en heb enorm genoten en daar draait het tijdens een vakantie toch echt om. 

Palm Beach

Over de blogger: Liza Sips
Liza Sips is een Nederlands(e) actrice en model. Zij kreeg landelijke bekendheid met haar rol van Vicky Pouw in de langstlopende Nederlandse soap Goede Tijden, Slechte Tijden, waarna ze verschillende gastrollen in succesvolle televisieseries vertolkte. Ook wist ze de hoofdrol in een aantal speelfilms te pakken waaronder Penny’s Shadow, Cop vs Killer en Fashion Chicks. Onlangs bracht deze creatieve duizendpoot een kinderboek uit genaamd Soapsop. Momenteel schittert Liza in de sequel van de populaire bioscoopfilm Fashion Chicks en in juli verschijnt haar tweede boek.